top of page

Individualni trening s osobnim trenerom, najbolji je i najefikasniji način za postizanje zacrtanih ciljeva.

 

Razvijen je kako bi se cjelokupni program i izvedba mogli prilagoditi vama i vašim trenutnim mogućnostima.

 

Danas grupni treninzi s velikim brojem polaznika, gdje trener ne može jednako kvalitetno pratiti sve vježbače, na sreću lagano odlaze u povijest. Potreba za radom s trenerom 1:1 u vlastitoj dvorani je velika i nužna. Sve je više ljudi koji imaju specifične potrebe i zahtjeve koje je nemoguće ostvariti bez ciljanog planiranog i programiranog treninga.


Nudimo vam nekoliko opcija individualnih programa od kojih možete odabrati koji vama najbolje odgovara:

1

30 MINUTNI TRENING

Predviđen za one koji nemaju previše slobodnog vremena. Ako želite kvalitetno iskoristiti pauzu na poslu, dok čekate djecu da završe sa svojim aktivnostima, prije ili nakon posla bez gubljenja previše vremena, ovo je savršen program za vas. 

2

POJEDINAČNI TRENING

Za one koji nisu u mogućnosti dolaziti više od 1-2x tjedno. Moguće ga je kombinirati sa SynergyHome programom treninga gdje trenirate doma uz našu stručnu podršku i po dogovoru dolazite odraditi trening u centar s trenerom.

3

PAKET TRENINGA

4

PLAN I PROGRAM

TRENINGA

Ova opcija najbolje odgovara onima koji imaju mogućnost trenirati 2-3x tjedno, a cilj im je održavati tijelo zdravim i u dobroj formi.

Namijenjen onima koji žele postići određeni cilj i spremni su se ozbiljno posvetiti ostvarenju istog. 

U dogovoru s vama izrađuje se plan i program za vremenski period u kojem je planirano ostvariti zacrtani cilj. Program je moguće izraditi i prilagoditi ga u potpunosti vašim željama: broju treninga tjedno (ovisno o cilju od 1 do 7 treninga tjedno), kombinaciji s drugim oblicima rada (online, grupe,...), rad s nutricionistima, posebna podrška, treninzi dostavljeni kroz aplikaciju kako bi mogli sami trenirati ukoliko niste u mogućnosti doći u centar,....

Brojne su mogućnosti i benefiti sve kako bi vi ostvarili željeni cilj.

Trening je također moguće provoditi i u poluindividualnom obliku s 2 ili najviše 3 vježbača na 1 trenera.

 

 


 

Posebnosti individualnog treninga:

 

  • Prilagođen vašim ciljevima, željama i potrebama

  • Trening u okruženju prilagođeno samo vama

  • Individualni pristup i podrška

  • Dvorana samo za vas

  • Utvrđivanje inicijalnog stanja motoričkih znanja i sposobnosti, provjerom posture tijela i zdravstvenog statusa. Temeljem dobivenih informacija izrađujemo plan i program pomoću kojeg ćete ostvariti svoj cilj.

  • Sudjelujete osobno u kreiranju samog trenažnog procesa, što je u grupnim programima često nemoguće.

  • Fleksibilni termini dolazaka 

  • Puna podrška Synergy tima

 

 

 

 

Sve individualne programe moguće je, u dogovoru s trenerima i ovisno o postavljenom cilju i mogućnostima, kombinirati s grupama i online programima.

 

Ukoliko ste ozbiljni i željeli bi krenuti javite nam se putem prijavnice.

Svi polaznici individualnih programa imaju našu punu podršku. Pojedine zadatke i ciljeve je teško ostvariti i potrebno je uložiti puno truda i odricanja. Bitna je vaša ustrajnost. Mi smo tu uz vas, da vas vodimo i budemo podrška.


Cijena programa ovisi o vašim željama, mogućnostima te organizacijskom obliku rada. Za sve dodatne informacije i upite molimo vas da se prijavite na besplatne konzultacije kako bi vam mogli dati odgovore na vaša pitanja. Nakon podnesene prijave javiti ćemo vam se povratno u najkraćem mogućem roku. 

bottom of page