PROGRAMI

Od programa u ponudi su Synergy Complete, Synergy Basic, Synergy Pilates i Synergy Individual. Svi programi su zasnovani na istoj filozofiji treninga. Prilagođeni su kako bi pružili najkvalitetniju uslugu i mogućnost da ostvarite vlastite ciljeve.

Synergy Complete zadovoljava sve ljudske potrebe za kretanjem i omogućuje zdraviju i uspješniju svakodnevnicu. Visoko intenzivan program, s većim vanjskim opterećenjem koji dovodi do povećanja srčane frekvencije i razvoja sposobnosti poput snage, izdržljivosti i fleksibilnosti.

Bez obzira na intenzitet, kod nas su kontrola i pravilan pokret UVIJEK na prvom mjestu.

Preporučuje se onima koji nemaju većih zdravstvenih problema i koji žele pomaknuti vlastite sposobnosti na veći nivo.

Vrijeme trajanja: 55'

Synergy Basic provodi se po istim principima kao i Complete. Slabijeg je intenziteta, s naglaskom na korekciju, fluidnost i učenje pravilnog pokreta. Koristi se manje opterećenje s većim brojem ponavljanja.

Preporučuje se onima koji žele preventivno djelovati na moguće ozljede, imati snažniji trup i slobodan pokret bez boli.

Vrijeme trajanja: 45'

Synergy Pilates nema potrebe posebno pojašnjavati. Dobrobiti Pilatesa već svi jako dobro znamo. Koordinacija, gracioznost pokreta, mobilnost, pravilna postura, jačanje unutrašnje muskulature samo su dio cijele Pilates priče.

Preporučuje se svima, posebno onima koji žele ostvariti pozitivne promjene u organizmu i smanjiti svakodnevnu razinu napetosti i stresa

Vrijeme trajanja: 45'

Synergy individualnim programima najbrže dolazimo do željenih rezultata. Prije početka trenažnog procesa vršimo intervju i MobilityWOD® dijagnostički pregled. Prema Vašim potrebama, željama i utvrđenom inicijalnom stanju određujemo realne ciljeve i kreiramo program kojim ćemo iste i ostvariti.  Saznajte više!

Vrijeme trajanja: 60'

 
 
 
 

*Svi grupni programi se odvijaju na tatamiju. Od sportske oprema je potrebno: čiste čarape, sportska odjeća, ručnik i bočica s vodom.

 

cjenik

Grupni treninzi

1 x tjedno - 230,00 kn

2 x tjedno - 400,00 kn

3 x tjedno - 500,00 kn

4 x tjedno - 600,00 kn

5 x tjedno - 650,00 kn

Drop in / Pojedinačni trening - 60,00 kn
Obiteljski popust za grupne treninge iznosi 50,00 kn na 2. i svaki sljedeći paket

 

Individualni treninzi

60 min - 250,00 kn

Paket od 10 individualnih treninga 2.000,00 kn

(Paket iskoristiti u roku 2 mjeseca.)

  • White Facebook Icon