top of page
20220317_080011.jpg

Individualni trening

Prijavite se za TROMJESEČNI individualni program treninga s osobnim trenerom i dobijte poklon iznenađenja!

VODITELJI
SYNERGY FITNESS TIMA
NIKOLINA B. MANDIĆ & IVAN MANDIĆ

Svojim bogatim iskustvom u radu s 1000+ klijenata pobrinuti će se da uspješno započnete sa željenom promjenom životnog stila i osigurate ostvarenje svojih ciljeva.

Što obuhvaća tromjesečni program individualnih treninga?

Treninge 1:1 s trenerom

Dva  individualna treninga tjedno s trenerom koji je u potpunosti posvećen vama, vašim zahtjevima i potrebama, praćenju izvedbe elemenata, korekcije istih te istovremene prilagodbe ukoliko je potrebno.

Okvirni plan i program prehrane

Vaše nutritivne i kalorijske potrebe ćemo u dogovoru s vama odrediti i educirati vas kako ih se pridržavati radi postizanja rezultata.

Program treninga prilagođen samo vama

Ovisno o vašem inicijalnom stanju, tjelovježbenoj povijesti, zdravstvenom statusu te ciljevima određujemo plan i program koji je najoptimalniji put dostizanja vašeg cilja.

Podršku tijekom cijelog programa

Za svako pitanje ili nedoumicu koju budete imali tu smo za vas. Na raspolaganju smo vam kako u dvorani tako i putem ostalih kanala za komunikaciju.

Dodatne treninge koje možete odraditi gdje god se nalazili

Imate pristup bazi treninga kojoj možete online pristupiti gdje god se nalazili te dodatno odraditi još 1-3 treninga tjedno.

Poklon iznenađenja

Svaki polaznik ovog program dobije poklon iznenađenja koji sami birate između 3 opcije. Želimo vas motivirati i pomoći vam da se bolje osjećate i lakše dođete do svog cilja.

20171024_143706.jpg

ŽELIM SE PRIJAVITI NA TROMJESEČNI INDIVIDUALNI PROGRAM!

cijena programa: 990,00 €

  • Facebook
  • Instagram

Zahvaljujemo na prijavi!

bottom of page