Prijavite se za besplatni probni trening!

Dođite i isprobajte neki od programa te se uvjerite u sve prednosti treninga u Synergy Fitness Centru. Bilo koji grupni trening možete doći i isprobati besplatno. Svi programi su osmišljeni tako da polaznicima omoguće ispunjenje zacrtanih ciljeva.

 

Posebnosti Synergy treninga:

  • Treninzi u malim grupama

  • Poseban naglasak na pravilnu izvedbu pokreta

  • Iskusni i obrazovani treneri

  • Maksimalno individualizirani pristup

 

Ispunite prijavnicu i javiti ćemo vam se u najkraćem roku!

Ukratko o programima:

Synergy Complete zadovoljava sve ljudske potrebe za kretanjem i omogućuje zdraviju i uspješniju svakodnevnicu. Visoko intenzivan program, s većim vanjskim opterećenjem koji dovodi do povećanja srčane frekvencije i razvoja sposobnosti poput snage, izdržljivosti i fleksibilnosti.

Synergy Basic provodi se po istim principima kao i Complete. Slabijeg je intenziteta, s naglaskom na korekciju, fluidnost i učenje pravilnog pokreta. Koristi se manje opterećenje s većim brojem ponavljanja.

Synergy Pilates nema potrebe posebno pojašnjavati. Koordinacija, gracioznost pokreta, mobilnost, pravilna postura, jačanje unutrašnje muskulature samo su dio cijele Pilates priče.

Synergy Individualnim programima najbrže dolazimo do željenih rezultata. Prema Vašim potrebama, željama i utvrđenom inicijalnom stanju određujemo realne ciljeve i kreiramo program kojim ćemo iste i ostvariti.

Svi naši članovi imaju mogućnost sudjelovati u Synergy Transformation Challengeu, izazovu koji će vam dodatno pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Više o njemu možete saznati klikom na sliku ispod.

  • White Facebook Icon